Do’s…… and Dont’s

Tilføj meget gerne dine Do’s and Dont’s til listen:

 • Gå ikke med (synlige) knæstrømper!
 • Gå gerne med lårkort OG strømper. Undlad lårkort OG bare ben.

 • Brug gerne meget make-up i blide farver. Undlad alt for farverig make-up.

 • Vær gerne gode venner med dine børn. Vær ikke veninde med dine børn.

 • Piercinger er kun til huller i ørerne. Ingen ringe i næsen eller navlen.
 • Tatoveringer er forbeholdt mænd.
 • Yngre mænd – helt klart, ja. Mænd yngre end ens børn – nej
 • Om (K)NowWhat

  Jeg har i mere end 35 år været så priviligeret at have haft et job, som har bragt mig rundt i verden og dermed til mange forskellige kulturer. Jeg er fascineret af forståelsen for hinanden som mennesker på tværs af kulturer, og jeg er skræmt af manglen på samme. Men man behøver ikke at rejse ud i verden for at få den oplevelse, man kan bare gå ned på gadehjørnet og studere livet, som det leves. I min blog vil jeg “poste” små eftertænksomheder om de pudsigheder, jeg oplever fra mit ståsted i livet. Har du lyst til at kommentere på mine indlæg, er du mere end velkommen. Yndlingscitat: Det største problem er, at vi ikke lytter for at forstå, vi lytter for at svare.
  Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

  Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

  Connecting to %s