Gammel og Beskidt

Det er jo fuldstændig vanvittigt……
Tænk at man overhovedet diskuterer hvorvidt man som ældre skal have et bad hver dag! I vores velfærdssamfund virker det helt vanvittigt at man skal bruge tid i Folketinget på at diskuterer noget så – i vores del af verden – basalt som at blive vasket hver dag. Jeg håber at jeg altid vil være i stand til at pleje mig selv og ikke skulle nøjes med et bad to gange om ugen. Jeg forestiller mig, at hvis jeg bliver så alderdomssvækket at jeg ikke selv kan bade, så vil det at være tvunget til at føle mig beskidt – forstærke mit “nederlag”
wpid-20131127_214910.jpg

Om (K)NowWhat

Jeg har i mere end 35 år været så priviligeret at have haft et job, som har bragt mig rundt i verden og dermed til mange forskellige kulturer. Jeg er fascineret af forståelsen for hinanden som mennesker på tværs af kulturer, og jeg er skræmt af manglen på samme. Men man behøver ikke at rejse ud i verden for at få den oplevelse, man kan bare gå ned på gadehjørnet og studere livet, som det leves. I min blog vil jeg “poste” små eftertænksomheder om de pudsigheder, jeg oplever fra mit ståsted i livet. Har du lyst til at kommentere på mine indlæg, er du mere end velkommen. Yndlingscitat: Det største problem er, at vi ikke lytter for at forstå, vi lytter for at svare.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s