Biblioteket før og nu….

Jeg elsker simpelthen at komme på mit bibliotek……. jeg er vild med den mangfoldighed der er. Alle aldre, alle hudfarver og begge køn er rigt repræsenteret. Sådan husker jeg det ikke da jeg var yngre. Da var biblioteket et sted man kun kom, hvis man skulle låne en bog. I dag kommer man og sidder sammen med andre og læser avisen eller et spændende ugeblad – og man kan købe både kaffe og sunde sandwiches i cafeen og nyde samtidig med. Man må gerne snakke højt og grine – der er bløde slænge-sig-hen møbler og gode lænestole, masser af puder til ungerne – og jeg misunder i den grad de unge, som i dag mødes på biblioteket og sidder med hver sin laptop omkring et bord og diskuterer deres opgaver – det er bare helt vildt hyggeligt.

PS, der er også et område, hvor man skal være stille – så har man behov for det, så findes det stadig. Hurra for de danske biblioteker…

      

Om (K)NowWhat

Jeg har i mere end 35 år været så priviligeret at have haft et job, som har bragt mig rundt i verden og dermed til mange forskellige kulturer. Jeg er fascineret af forståelsen for hinanden som mennesker på tværs af kulturer, og jeg er skræmt af manglen på samme. Men man behøver ikke at rejse ud i verden for at få den oplevelse, man kan bare gå ned på gadehjørnet og studere livet, som det leves. I min blog vil jeg “poste” små eftertænksomheder om de pudsigheder, jeg oplever fra mit ståsted i livet. Har du lyst til at kommentere på mine indlæg, er du mere end velkommen. Yndlingscitat: Det største problem er, at vi ikke lytter for at forstå, vi lytter for at svare.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s