Diskrimination ??

Jeg er ikke tilhænger af positiv diskrimination. Såsom at ansætte udfra hvilket køn man er før man ansætter udfra kvalifikationer. Men jeg kan næsten ikke lade være med at opfatte det som diskrimination – kvinde-alders-diskrimination – at de kvindelige TV værter forsvinder fra skærmen, når de når en vis alder, mens de mandlige værter bliver siddende. Det kan da ikke passe at kvindernes kvalifikationer daler med alderen, mens mændende beholder deres… Eller hvad???Billede

Om (K)NowWhat

Jeg har i mere end 35 år været så priviligeret at have haft et job, som har bragt mig rundt i verden og dermed til mange forskellige kulturer. Jeg er fascineret af forståelsen for hinanden som mennesker på tværs af kulturer, og jeg er skræmt af manglen på samme. Men man behøver ikke at rejse ud i verden for at få den oplevelse, man kan bare gå ned på gadehjørnet og studere livet, som det leves. I min blog vil jeg “poste” små eftertænksomheder om de pudsigheder, jeg oplever fra mit ståsted i livet. Har du lyst til at kommentere på mine indlæg, er du mere end velkommen. Yndlingscitat: Det største problem er, at vi ikke lytter for at forstå, vi lytter for at svare.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s