Du er nu nummer 120.294 i køen…

Ventetiden forventes at være længere end én time.

Det var beskeden på SKAT’s telefonsvarer tilbage i marts 2015.

Alle andre beskeder, jeg sidenhen har modtaget om, hvilket nummer jeg er i køen, er blegnet i sammenligning med SKAT’s.

Jeg føler mig nærmest heldig, når jeg hos Lægevagten, YouSee, 3, Borgerservice, tandlægen, Movias hittegodskontor, Vand- og varmeværket og hvem jeg ellers har ringet til, får at vide, at jeg kun er nr 23 i køen.

Nu er der gået 2 år siden oplevelsen med SKAT og min falske lykke begynder at blive lidt tyndslidt. Ikke over at få at vide, hvilket nr jeg er i køen. Det er egentlig meget rart. Det giver mig mulighed for at vurdere, om jeg skal tørre hår, vaske op, støvsuge eller andet nyttigt i ventetiden.

Men jeg er noget så inderligt og aldeles træt af denne besked:

Vi har i øjeblikket ekstraordinært travlt. Vi arbejder på at betjene dig så hurtigt som muligt.

Det er næsten uden undtagelse samtlige instanser man ringer til, som har ekstraordinært travlt – HELE TIDEN. Jeg vil hermed informere om, at når noget er HELE TIDEN, så er det ikke ekstraordinært.

Desuden har jeg adskillige gange oplevet, alligevel at blive stillet igennem, i samme sekund telefonsvareren er færdig med at svare. Det er utroværdigt og gør bare irritationen endnu større. Nu stoler jeg ikke længere på telefonsvarere – og heller ikke på dem der indstiller telefonsvareren.

Om (K)NowWhat

Jeg har i mere end 35 år været så priviligeret at have haft et job, som har bragt mig rundt i verden og dermed til mange forskellige kulturer. Jeg er fascineret af forståelsen for hinanden som mennesker på tværs af kulturer, og jeg er skræmt af manglen på samme. Men man behøver ikke at rejse ud i verden for at få den oplevelse, man kan bare gå ned på gadehjørnet og studere livet, som det leves. I min blog vil jeg “poste” små eftertænksomheder om de pudsigheder, jeg oplever fra mit ståsted i livet. Har du lyst til at kommentere på mine indlæg, er du mere end velkommen. Yndlingscitat: Det største problem er, at vi ikke lytter for at forstå, vi lytter for at svare.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s