22. november 1963

DSC00032Hvis du er læser af min blog Fifty+, så er der en god chance for at du kender ovenstående dato. Det var den dato da verden – for mit vedkommende – mistede sin uskyld. Den dag da præsident Kennedy blev skudt. Jeg var kun en lille pige, men jeg husker det tydeligt. Det var også før verden kendte til lårkort eller afro-hår og hvor Muhammad Ali stadig hed Cassius Clay. Der var heller ikke hippier og slet ikke gamle folkevogns-rugbrød der kørte rundt med et peace-tegn på fronten. Det var før Lee Harvey Oswald og det var før Jack Ruby. Det var bare en anden verden DSC00035

Om (K)NowWhat

Jeg har i mere end 35 år været så priviligeret at have haft et job, som har bragt mig rundt i verden og dermed til mange forskellige kulturer. Jeg er fascineret af forståelsen for hinanden som mennesker på tværs af kulturer, og jeg er skræmt af manglen på samme. Men man behøver ikke at rejse ud i verden for at få den oplevelse, man kan bare gå ned på gadehjørnet og studere livet, som det leves. I min blog vil jeg “poste” små eftertænksomheder om de pudsigheder, jeg oplever fra mit ståsted i livet. Har du lyst til at kommentere på mine indlæg, er du mere end velkommen. Yndlingscitat: Det største problem er, at vi ikke lytter for at forstå, vi lytter for at svare.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s