Jeg vælger ikke at lave noget…

Uhmmm, se her hvad jeg har lavet til mig selv…. et skønt, dejligt, varmt hyggebad, med Badekarstearinlys og et gammelt nummer af IN, som jeg endnu ikke har fået læst.Det at tage et karbad og ligge der og ikke lave andet end at slappe af og blive mere og mere varm og mere og mere rød og så ovenikøbet give sig tid til at læse et blad, det har jeg aldrig nogensinde tidligere i mine før 50+ år været i stand til at kunne. Ikke fordi jeg ikke har haft mulighed for det, men jeg var overhovedet ikke i stand til at lave ingenting – og jeg havde heller ikke lyst til det. Selv efter en 14 timers arbejdsdag, så var det bare fuld fart på efter arbejde og gang i den. Men nu….. nu kan jeg godt finde ud af at lave ingenting – nu er det et helt bevidst valg jeg tager en gang imellem … og jeg nyyyyder det. Indrømmer dog gerne at jeg endnu ikke har præsteret at blive liggende i mere end 15 minutter, så må jeg altså op og igang igen. Men begge dele er nu en valgmulighed og jeg føler mig priviligeret…

Om (K)NowWhat

Jeg har i mere end 35 år været så priviligeret at have haft et job, som har bragt mig rundt i verden og dermed til mange forskellige kulturer. Jeg er fascineret af forståelsen for hinanden som mennesker på tværs af kulturer, og jeg er skræmt af manglen på samme. Men man behøver ikke at rejse ud i verden for at få den oplevelse, man kan bare gå ned på gadehjørnet og studere livet, som det leves. I min blog vil jeg “poste” små eftertænksomheder om de pudsigheder, jeg oplever fra mit ståsted i livet. Har du lyst til at kommentere på mine indlæg, er du mere end velkommen. Yndlingscitat: Det største problem er, at vi ikke lytter for at forstå, vi lytter for at svare.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Jeg vælger ikke at lave noget…

 1. Det lyder jo herligt – på mange måder. Næste gang skal du måske snuppe Helen Fieldings (Bridget Jones) nye bog med i bad:-)

 2. Kendrick siger:

  If you’re educated (or seeking an education) you will probably find a ton of opportunity in a small town. As with everything else,
  it is only the mindset of the entrepreneur that
  dictates the success and failure of a company. Two: Increase in income – When you are able to increase your traffic
  to the business, you will easily be able to also increase your
  income.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s